Neoficiální webové stránky o Bytovém družstvu Ostřešany

03.03.2015 18:04

Pan Kautský, který již několik let není předsedou ani místopředsedou Bytového družstva Ostřešany, provozuje webové stránky https://bdostresany.webmium.com, které se pro neznalého návštěvníka mohou na první pohled tvářit jako oficiální stránky Bytového družstva Ostřešany. Taktéž jiné jeho stránky https://firstclick.cz/bdo.html mohou vypadat jako stránky našeho bytového družstva. Obojí uvedené stránky obsahovaly do listopadu 2015 kromě jiného i osobní názory pana Kautského na správu družstva, se kterými vedení Bytového družstva Ostřešany nesouhlasí.

Vedení Bytového družstva Ostřešany se od obou uvedených webových stránek distancuje. Oficiální stránky Bytového družstva Ostřešany jsou pouze tyto: bytove-druzstvo-ostresany.webnode.cz/. Pro oficiální kontakt s vedením družstva používejte výhradně kontakty uvedené zde: Kontakt

12.3.2015 doplnění: i nově vytvořený web bdo5.webnode.cz se na první pohled může jevit jako informace o Bytovém družstvu Ostřešany, ale veškeré kontakty odkazují na pana Kautského, který není oprávněn jednat jménem družstva!

Kromě uvedených webů pan Kautský založil i několik prezentací v různých katalozích firem, kde je prezentováno Bytové družstvo Ostřešany opět s kontakty na weby, e-maily a mobilní telefony pana Kautského. Jedná se zejména o následující odkazy: www.firmy.cz/detail/2368107-bytove-druzstvo-ostresany-ostresany.html a www.edb.cz/firma-786730-bytove-druzstvo-ostresany  .

5.1.2016: příspěvek upraven na základě stažení osobních názorů pana Kautského z uvedených webů jakož i kontaktů z katalogů firem.

Bytové družstvo Ostřešany upozorňuje, že výše uvedené neoficiální stránky obhospodařuje pan Kautský a nejsou oficiálními stránkami našeho družstva. Za informace tam uvedené a jejich správnost družstvo neodpovídá.

Kontakt

Bytové družstvo Ostřešany Ostřešany 338, 530 02 Pardubice bdo@centrum.cz